Friday, December 9, 2011

Contest Cute Awesome Blog by Tierra

Contest Cute Awesome Blog by Tierra

Assalammualaikum n hye bloggers! Today I wanna join a contest -Cute Awesome Blog by Tierra .



Okay, syarat untuk join :

WAJIB follow blog INI .

Tulis satu entry (tak kisah panjang atau pendek) pasal contest ni .

WAJIB inbox Tierra di SINI  . Inboxkan awak punya url blog dan beritahu bahawa awak ingin menyertai

Tag sekurangkurangnya tiga nama orang yang blog dekat entry awak tu dan pastikan DIA TAHU

Tajuk entry awak mestilah CONTEST CUTE AWESOME BLOG BY TIERRA

Contest ini akan terBATAL dengan sendirinya jika peserta tidak melebihi 20 orang atau tepat 20 .

Prizes to win

hadiah utama : Topup RM 40.00 (Maxis,Digi,Celcom) , editkan blog dan header mengikut citarasa sendiri .

hadiah kedua : Topup RM 20.00 (Maxis,Digi,Celcom) , editkan blog .

hadiah ketiga : Topup RM 10.00 (Maxis,Digi,Celcom) , header mengikut warna yang dikehendaki .

saguhati 2 orang : editkan blog , header mengikut citarasa awak tetapi hatibudi Tierra .

Cara Pemilihan Pemenang

Blog yang cantikk dan tidak lambat loading.

Blog yang tidak mempunyai banyak widget-widget yang mengarut dan susunan widget yang kemas.

Entry di blog mestilah menarik

Header yang awesome.

Blog yang kreatif design

Yang Tierra rasa sesuai jadi pemenang :)

Tarikh tutup - 1 Januaryy 2012

Okay, ummu nak cita sket pasal contest neh. Contest nmpk mcm bes, so ummu nak try join lg. Mana nak tahu kali neh bole menang kan. huhu. Sbb ummu nak join contest neh ialah saja2 na try nseb wlaupun blog ummu xcute mana pun. Janji ummu ada blog. Korang ada? haha. Then, hadiah2nya nampak menarik. Lg membuatkn hati ummu utk join this contest. :) So, taknak potpet byk2. Ummu harap blog ummu neh ada rezeki utk menang. hehe. InsyaAllah. Amin Amin.

So, ummu na tag 3 org tu ialah kak anis , adek yaya dan Muna :)

1 0 sedang membebel:

Edy Fee said...

rajinnye join..hahaha followr bertambah2...hebat..femes dh ummu